NK Varaždin s prosječnim trećeligaškim kadrom puca na vrh 3.HNL Istok

Objavljeno: 06.08.2015. 11:02

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: I.T.

Do početka nove sezone u 3.HNL Istok ostala su još dva i pol tjedna. Varaždinski nogometaši u trećem su tjednu priprema i trener Rade Herceg najavljuje pohod na vrh ljestvice.

U novu sezone 3.HNL Istok predstavnik varaždinskog nogometa krenuo je pod nazivom NK Varaždin Varaždin. Riječ je o klubu koji je prije nosio naziv Varaždin ŠN, a osnovan je prije tri godine.

Ekipu, koja je miks ostataka igrača iz Varaždin (op. a. klub koji ide u stečaju, a prošle sezone je igrao 3.HNL Istok) i prvaka 1.ŽNL Varaždina ŠN, vodi Rade Herceg.

No da ne kompliciramo, krenimo na ambicije kluba. Želja svih je da klub bude u samom vrhu 3.HNL Istok.

- Cilj je borba za vrh tablice - rekao je trener Rade Herceg te nastavio kako ga raduje marljiv rad svojih pulena.

- Moram pohvaliti svoje dečke koji marljivo i mukotrpno rade. Vide se napredak i to me izuzetno veseli. Moram pohvaliti kapetana Režića koji je svojim zalaganjem primjer ostalima - dodao je Herceg.

Ekipa se pojačala s četvoricom igrača. Stigli su Moris Kuhta, David Magdić iz Zavrča, Slaven Hlišć iz Podravine i Jurica Valentić koji je protekle sezone branio boje Međimurja.

Momčad je odigrala je tri prijateljska dvoboja dosad i upisala poraz, pobjedu i remi. Podravina ih je pobijedila 2:0, Varaždinci su remizirali s Dravom Ptuj 1:1, dok je su svladali Međimurec 2:0.

Igrom u tim susretima zadovoljan je Herceg te je istaknuo da se radi na dovođenju još kojeg pojačanja.

- Potreban nam je napadač i sve radimo da dovedemo neko pojačanje. Nadam se da ćemo u tome uspjeti - rekao je Herceg.

Pravu probu Hercegova momčad imat će u subotu od 18 sati na stadionu Varteksa gdje dočekuju trećeligaša Međimurje. Riječ je o ekipi koja je prošle sezone završila na trećem mjestu 3.HNL Istok.

Tek nakon tog susreta varaždinski sastav vidjet će može li pucati na vrh ljestvice, a ne da pompozno najavljuju pohod na vrh s realno prosječnim kadrom za 3.HNL Istok.

Komentari