Nogometaši Varaždina s deset čistih šansi do minimalne pobjede, debakl Podravine

Objavljeno: 12.04.2014. 20:19

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Ilustracija

Nogometaši Varaždina s minimalnih su 1:0 pobijedili Slatinu kad su stvorili "prvu priliku", dok je u derbiju kola Podravina na svojem stadionu izgubila s visokih 1:6 od Koprivnice.

Varaždinski nogometaši krenuli su silovito protiv Slatine i činilo se, nakon što je u 7. minuti Rog pogodio prečku, a u 13. Režić iz slobodnog udarca s tridesetak metara doveo Varaždin u vodstvo, da će mreža Slatine biti puna. Tim više što su Varaždinci ovu momčad pobijedili u jesenskom dijelu prvenstva na njihovom terenu (4:2) iako su naknadno te bodove izgubili zbog administrativne pogreške, nastupa igrača koji nije imao pravo nastupa (Branilović).

Unatoč ranom vodstvu i velikom broju prilika rezultat se nije mijenjao, Varaždinci su čak četiri puta gađali okvir gola, uz spomenutu prečku Roga u 7. minuti, Egri je u 29. pogodio isto mjesto, Roginić u 53. pogodio prečku i pet minuta prije kraja stativu. Nevjerojatno je što su Varaždinci uspijeli sve promašiti, između ostalog Čeko je u 71. minuti promašio i prazna vrata.

Ostalo je 1:0, minimalnih ali vrijednih tri boda.

U derbiju kola u Ludbregu Koprivnica je projurila travnjakom gradskog stadiona pobijedivši s visokih 6:1. Već nakon prvog poluvremena bilo je 4:0 za Koprivnicu. U nastavku su gosti još dva puta tresli mrežu, te je u završnici Valjak uspio postići počasni pogodak za konačnih 1:6.

Sljedeće kolo otvorit će nogometaši Varaždina i to već u petak, kada s početkom u 16:30 sati igraju na stadionu Varteksa protiv Nedelišća.

Komentari