Nogometna nedjelja: Derbi Poleta i Bednje u Cestici, Jalžabet traži pobjedu za bijeg od pratitelja

Objavljeno: 15.11.2015. 12:01

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

Foto: FOTO: Nikola Kokotec

Nakon što je u subotu odigrano samo nekoliko susreta u 3.HNL Istok, Međužupanijskoj i Prvoj županijskoj ligi, u nedjelju nas očekuje znatno više nogometnih uzbuđenja.

Nogometaši Varaždina od 14 sati igraju susret pretposljednjeg, 14. kola 3.HNL Istok. Protivnik im je Mladost Antin, posljednjeplasirana momčad lige pa će to biti derbi začelja s obzirom na to da su Varaždinci na pretposljednjem mjestu.

No, varaždinski nogometaši već dva kola ne znaju za poraz pa se nadaju nastavku pozitivnog niza. Eventualnom pobjedom nogometaši Rade Hercega preskočili bi Koprivnicu i Vukovar te zasjeli na 13. poziciju lige.

U Međužupanijskoj ligi u isto vrijeme igra se sedam susreta. Jalžabet ima jedinstvenu priliku da se od pratitelja Rudara iz Murskog Središća koji je u subotu poražen, odlijepi na četiri boda prednosti. Jalžabećani pobjedu traže kod kuće protiv opasne Slobode iz Slakovca.

Od preostalih predstavnika Varaždinske županije, Novi Marof dočekuje Naprijed, Zelengaj u Donjem Kućanu Nedelišće, Plitvica u Gojancu Centrometal, a Varteks i Zadrugar čekaju teška gostovanja. Varteksovci odlaze na noge Međimurcu, a nogometaši iz Hrastovskog u Kotoribu.

U isto vrijeme igraju se susreti 13. kola Prve županijske lige. Derbi kola na rasporedu je u Cestici gdje se sastaju drugoplasirana Bednja i domaći Polet, koji trenutno drži četvrto mjesto. Bit će to vrlo izjednačena utakmica, a vodećim Nedeljančanima sigurno bi najbolje odgovarao neriješeni ishod.

Momčad Damira Maretića u 13. kolu ugošćuje Dravu iz Sv. Đurđa, a slave li Nedeljančani u tom susretu, osigurat će naslov jesenskog prvaka.

U preostalim susretima, Orač u Petrijancu dočekuje Rudar 47, Čevo u Podevčevu Dubravku, dok šemovečka Mladost ugošćuje imenjakinju iz Margečana.

Komentari