Nogometna nedjelja: Varaždin protiv Slavije, derbi Obreša i Čeva u Sv. Iliji

Objavljeno: 29.03.2015. 13:21

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Siniša Sović

Očekuje na vrlo bogata nogometna nedjelja, a na teren će od 16 sati nogometaši u svim nogometnim ligama.

Trećeligaše očekuju teški protivnici. Varaždin ugošćuje vodeću Slaviju iz Pleternice, dok Podravine gostuje kod trećeplasirane Mladosti u Antinu.

U Međužupanijskoj ligi na rasporedu su četiri susreta, a od predstavnika iz Varaždinske županije na teren izlaze tri kluba.

Jalžabet ugošćuje Centrometal, Zelengaj gostuju kod ekipe Naprijed, dok Novi Marof ugošćuje Nedelišće.

U Prvoj županijskoj ligi očekuje nas pet vrlo zanimljivih susreta. Poletu iz Cestice potrebna je pobjeda protiv Sloge da se vrati na vodeću poziciju na koju je pobjedom u subotnjem susretu zasjeo Varaždin ŠN.

Derbi kola na rasporedu je u Sv. Iliji gdje se sastaju četvrtoplasirani Obreš i trećeplasirano Čevo. U preostalim susretima, Nedeljanec ugošćuje Varteks, Mladost u Šemovcu Lepoglavu, a Podravac i Sračinec igraju općinski derbi.

U Drugoj ŽNL Istok vodeća Mladost u Margečanu ugošćuju topličku Mladost, drugoplasirana Budućnost gostuje kod Zagrorca, a Sloboda Tužno dočekuje varaždinsku Slobodu.

U zapadnoj diviziji vodeći Omladinac i drugoplasirani Orač u Petrijancu igraju derbi kola. U preostalim susretima, Vinica ugošćuju Majerje, dok Vindiji na noge dolazi Vratno. 

Komentari