Nogometna nedjelja: Vodeći Nedeljanec kod Ivančice, derbi kola u Sračincu

Objavljeno: 11.10.2015. 09:00

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Foto: I.T.

Nakon vrlo sadržajne nogometne subote, očekuje nas vrlo zanimljiva nogometna nedjelja. Po vrlo tmurnom i kišnom vremenu susrete će odigrati nogometaši u Međužupanijskoj i Prvoj županijskoj ligi te u 2.ŽNL Istok i Zapad.

Susreti u svim ligama počinju od 16 sati, a u Međužupanijskoj ligi na teren izlaze tri predstavnika Varaždinske županije.

Vodeći Jalžabet na domaćem terenu dočekuje trinaestoplasirani Polet iz Sv. Martina na Muri, četrnaestoplasirani Zadrugar dočekuje Pušćine, dok Plitvica iz Gojanca koja je na desetom mjestu odlazi na noge petoplasiranom Međimurcu.

U Prvoj županijskoj ligi u isto vrijeme na rasporedu su preostala četiri susreta.

Derbi kola igra se u Ivancu gdje je gost domaćoj Ivančici vodeći Nedeljanec. Nedeljančani u dosadašnjih sedam kola ne znaju za poraz i na kontu imaju 19 bodova, dok je Ivančica na osmom mjestu s 11 osvojenih bodova. Momčad Damira Friščića Mečke u sedam kola upisala je tri pobjede, dva remija i dva poraza. Riječ je o ekipi koja malo zabija i malo pogodaka prima pa Nedeljančanima neće biti lako.

- Sigurno nam neće biti lako u Ivancu jer je riječ o vrlo dobro posloženoj ekipi, no idemo po novu pobjedu kako bi zadržali vodeću poziciju - rekao je veznjak Nedeljanca, Antonio Glavaš. 

Drugoplasirana Bednja pak dočekuju sedmoplasiranu Mladost iz Margečana, trećeplasirani Polet iz Cestice igra susjedski derbiju u Donjem Ladanju protiv Rudara 47, dok četvrtoplasirani Obreš u Sv. Iliji dočekuju Mladost iz Šemovca.

U 2.ŽNL Zapad igra se derbi kola između vodećih Srakara i trenutno trećeplasiranih nogometaša Lepoglave s obzirom da je Dinamo subotnjom pobjedom skočio na drugo mjesto lige.

U preostalim susretima, Vindija ugošćuje Vinicu, Bratstvo Podravac, a Vratno Novu Ves.

U istočnoj diviziji derbi kola igra se u Tužnom gdje vodeća Sloboda igra protiv trećeplasirane biškupečke Mladosti. Drugoplasirana Budućnost koja ima isti broj bodova kao i vodeći, odlazi u goste Beretincu. U preostala dva susreta toplička Mladost u susjedskom derbiju ugošćuje tuhovečki Polet, a Trnje u Trnovcu Udarnik 32.

Komentari