Nogometna nedjelja: Zadrugar protiv Jalžabeta, Varaždin ŠN dočekuje Čevo

Objavljeno: 14.06.2015. 13:36

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: ilustracija

Očekuje nas posljednja nogometna nedjelja u sezoni 2014./2015., a na teren u danas izlaze nogometaši u Međužupanijskoj, Prvoj županijskoj ligi i 2.ŽNL Istok.

U Prvoj ŽNL sve je već riješeno kolo prije kraja. Varaždin ŠN osigurao je naslov, a u posljednjem kolu ugošćuje Čevo. Derbi kola igra se u Cestici gdje drugoplasirani Polet dočekuje trećeplasirani Obreš. U preostalim susretima Dubravka u Turčinu dočekuje Varteks, Bednja u Beletincu Slogu, Polet u Tuhovcu Sračinec, Rudar 47 u Donjem Ladanju Dinamo, Lepoglava Nedeljanec, dok Podravac ugošćuje šemovečku Mladost.

U Međužupanijskoj ligi također je sve riješeno. Prvak je Nedelišće, no u od 18 sati posljednje kolo odradit će sedam nogometnih predstavnika Varaždinske županije.

Derbi u Hrastovskom igraju najbolje plasirani predstavnici Zadrugar i Jalžabet, sastaje se gojanečka i selnička Plitvica u Selniku, posljednjeplasiranu Ivančicu čeka gostovanje kod Mladosti Komet, Zelengaj ide na noge Slobodi u Slakovec, dok Novi Marof dočekuje Rudar.

U nedjelju su na rasporedu preostala tri susreta u 2.ŽNL Istok. Sloboda u Tužnom ugošćuje Trnje, vidovečka Budućnost ide na noge topličkoj Mladosti, dok varaždinska Mladost gostuje kod Udarnika 32.
                                                                                                     

Komentari