Nogometna subota: Derbi Bednje i Dubravke u Beletincu, Varaždin dočekuje Belišće

Objavljeno: 26.09.2015. 11:46

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:26

Foto: Arhiva

Očekuje nas nogometnim susretima bogata subota, a na teren izlaze nogometaši u svim ligama.

Županijske trećeligaše Podravinu i Varaždin očekuju susreti sedmog kola. Varaždin na stadionu Varteksa dočekuju Belišće. Nogometaši Rade Hercega u posljednja četiri kola nisu osvojili ni jedan bod, a priliku za povratak na pobjedničke staze imaju protiv Belišća. Riječ je četvrtoplasiranoj momčadi lige koja je u šest kola upisala dva poraza i četiri pobjede.

Nogometaše Podravine, koji drže 14. mjesto lige s dva osvojena boda, čeka gostovanje kod dvanaestoplasiranog Oriolika. Bit će to ujedno i debi novog trenera na klupi Ludbrežana Josipa Gavranovića.

- U Oriolik idemo oslabljeni, kapetan Vađunec ima tri žuta, a Fajt je povrijeđen! Međutim bit će nam sigurno teško, no očekujem dobar rezultat i povratak moći u ekipu, tamo sigurno ne idemo izgubiti - rekao je Gavranović.

Od 16,30 sati na teren u Novom Marofu izlaze nogometaši Varteksa i Pušćina u sklopu šestog kola Međužupanijske lige. Podsjetimo, taj susret igra se u Novom Marofu budući da je igralište Varteksa u Jalkovcu suspendirano zbog nereda gostujućih navijača.

U Prvoj županijskoj ligi igraju se tri susreta. Subotnji derbi igraju vodeća Bednja i četvrtoplasirana Dubravka.

- Bednja je favorit, no imali su utakmicu Hrvatskog kupa u srijedu s Rijekom i vjerujem da ih je ona fizički i psihički ispraznila. Tu vidimo svoju šansu za iznenađenje - rekao je napadač Dubravke, Domagoj Kutnjak.

Zanimljivo je da će na suprotnoj stani u redovima Bednje biti Domagojev stariji brat Karlo.

-Zaboravili smo utakmicu s Rijekom i okrećemo se natjecanju u prvenstvu. Vjerujem da ćemo nastaviti naš pobjednički niz i protiv nogometaša iz Turčina - rekao je Karlo Kutnjak koji je svoju nogometnu karijeru započeo baš u Dubravki.

Osim tog susreta, u Selniku domaća Plitvica dočekuje šemovečku Mladost, a Sloga u Slokovcu Dravu iz Sv. Đurđa.

U 2.ŽNL Zapad, Vindija u Donjoj Voći čeka Dinamo iz Babinca, dok u istočnoj diviziji Beretinec ugošćuje Slobodu ŠN.

Komentari