Nogometna subota: Derbi Drave i Obreša u Sv. Đurđu, Podravina igra derbi začelja u Ludbregu

Objavljeno: 19.09.2015. 11:40

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:26

Foto: FOTO: Siniša Sović

S ligaškim uzbuđenjima u subotu nastavljaju nogometaši u svim ligama osim Međužupanijske, od 3.HNL Istok pa do drugih županijskih liga.

Trećeligaše iz Varaždinske županije od 16,30 sati očekuju susreti šestog kola. Varaždinci koji su na 12. mjestu lige odlaze na noge petoplasiranom Bjelovaru, dok Podravina igra derbi začelja.

Ludbrežani koji drže 14. poziciju lige u Ludbregu se sastaju s posljednjeplasiranom Mladosti iz Antina.

>>3.HNL: Varaždin na teško gostovanje kod Bjelovara, Podravina ugošćuje Mladost Antin

U Međužupanijskoj ligi na rasporedu je samo jedan susret, a svi županijski predstavnici na teren izlaze u nedjelju.

U Prvoj županijskoj ligi derbi petog kola igra se u Sv. Đurđu. Tamo domaća Drava od 16,30 sati dočekuje Obreš iz Sv. Ilije.

Nogometaši iz Sv. Đurđa ove sezone ušli su u najviši rang županijskog nogometa i nakon četiri kola drže visoko četvrto mjesto sa sedam osvojenih bodova.

- Još nas malo drži euforija i mogu reći da sam zadovoljan igrama svoje momčadi iako nemamo baš široku klupu i to me brine. U ova četiri kola pokazali smo da smo karakterna ekipa i da je bilo malo više sreće, mogli smo biti još koje mjesto više na ljestvici - rekao je trener Drave, Zoran Ivančić koji očekuje težak susret protiv nogometaša iz Sv. Ilije.

- Obreš je već nekoliko godina u najvišem rangu županijskog nogometa i sigurno da je iskustvo na njihovoj stani. Riječ je ekipi koja se voli nadigravati, ali vjerujem da ćemo postići pogodak više od gostiju - dodao je Ivančić.

Nogometaše iz Sv. Ilije uzdrmao je poraz u proteklom kolu od Dubravke 2:1, no oni najavljuju povratak na pobjedničke staze.

- Malo smo poljuljani nakon neočekivanog poraza protiv Dubravke na domaćem terenu. To se zaboravilo i čeka nas Drava protiv koje idemo po puni plijen - istaknuo je kapetan Obreša, Matija Cepanec.

U Nedeljancu pa trećeplasirani domaćin ugošćuje Čevo koje je na pretposljednjem mjestu.

U 2.ŽNL Istok od 16,30 sati Mladost u Biškupcu dočekuje Udarnik 32, dok u zapadnoj diviziji Nova Ves ugošćuje Lepoglavu.

Komentari