Nogometna subota: Podravina po prvu prvenstvenu pobjedu protiv Marsonije, Varteks kod Centrometala

Objavljeno: 05.09.2015. 07:43

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: Siniša Sović

Iako nas u subotu očekuje kišno i tmurno vrijeme, dan će razvedriti nogometaši koji će odigrati nekoliko prvenstvenih susreta.

Trećeligaši Podravina i Varaždin na teren izlaze u 17 sati. Ludbrežani trenutno drže 14. mjesto s nula boda na kontu. U prvom kolu pobijedilo ih je Međimurje, dok je u drugom kolu Slavija u Pleternici slavili 1:0.
U trećem kolu na noge im dolazi Marsonija koja je osvojila tri boda, no ludbreški nogometaši vjeruju da mogu do pobjede.

- Posljednje dvije utakmice protiv Intera iz Zaprešića i Dinama iz Babinca, dokaz su da smo se digli u igri. Atmosfera u ekipi je automatski bolja i vjerujem da možemo stići do prve prvenstvene pobjede - rekao je obrambeni igrač Podravine, Goran Malec.

Drugi županijski predstavnik, Varaždin trenutno je na prvom mjestu sa stopostotnim učinkom iz dva susreta. U subotu ih čeka gostovanje kod Vukovara.

- Očekujemo tešku utakmicu u Vukovaru, ali vjerujemo u iznenađenje i nastavak stopostotnog niza - rekao je Slaven Hlišć, ofenzivni veznjak Varaždina.

U Međužupanijskoj u isto vrijeme na rasporedu su tri susreta, a Varteks gostuje kod Centrometala u Macincu.

U Prvoj županijskoj igraju se također tri susreta. Podravski derbi igraju Drava i Plitvica Selnik u Sv. Đurđu, Sloga u Slokovcu dočekuje Rudar 47, dok Nedeljanec gostuje kod Mladosti u Šemovcu.

Nogometni sladokusci u Vidovcu uživati u derbiju drugog kola 2.ŽNL Istok između domaće Budućnosti i varaždinske Mladosti.

Prošle sezone u istočnoj diviziji prvo mjesto osvojila je margečanska Mladost, druga je završila Budućnost, a treća Mladost iz Varaždina.

Baš su Vidovčani i nogometaši iz Biškupca ove sezoni glavni pretendenti za naslov.

>> Derbi 2.ŽNL Istok: Budućnost po novu pobjedu, Mladost (Vž) im sprema iznenađenje

U zapadnoj diviziji u isto vrijeme susreću se Podravac i Nova Ves u Svibovcu Podravskom.

Komentari