Nogometna subota: Varaždin ugošćuje Višnjevac, Varteks dočekuju Slogu

Objavljeno: 11.10.2014. 13:51

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Nogometaši iz Varaždinske županije koji se natječu u 3.HNL Istok u subotu od 16 sati igraju utakmice devetog kola. Varaždinci ugošćuju Višnjevac, dok Podravina odlazi na gostovanje u Koprivnicu...

Ludbrežani su u proteklom kolu upisali uvjerljivu 3:0 pobjedu protiv ekipe BSK te drže prvo mjesto lige s 19 osvojenih bodova. U subotu od 16 sati u Koprivnici bit će tako itekako atraktivno. Zeleni stoje slično Varaždinu, koji na kontu ima sedam bodova i drži 13. mjesto, no bez obzira na bodovno stanje na ljestvice Koprivničani su vrlo respektabilan protivnik. 

Varaždin također puno očekuje od domaćeg sraza s Višnjevcom. Doduše, ponovo će trener Solomun imati problema sa sastavljanjem momčad budući da stoper Ahmed i dalje odrađuje kaznu isključenja protiv Ždralova, a Murselović je obnovio ozljedu lože. Bez obzira na sve brige, Varaždinci vjeruje da mogu do punog plijena.

Zanimljivo će biti u i Jalkovcu od 16 sati, kada domaći Varteks i Sloga iz Slokovca otvaraju 9. kolo 1.ŽNL. U 2.ŽNL Istok na teren će domaći Beretinec i vodeća momčad lige Mladost iz Margečana, a u Varaždinu gradski derbi igraju Sloboda Škola nogometa i biškupečka Mladost.

U zapadnoj diviziji 2.ŽNL na teren će Nova Ves i Vindija iz Donje Voće.

Komentari