Nogometna subota: Varteks kod Sloge, susret varaždinske i margečanske Mladosti

Objavljeno: 02.05.2015. 09:26

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Ivan Tomašković

I dok su nogometaši u Međužupanijskoj ligi bili aktivni u petak, u subotu na teren izlaze nogometaši u preostalim ligama.

Nogometaši Varaždina od 17 sati u sklopu 25. kola 3.HNL Istok ugošćuju Belišće. Varaždinci drže 14. mjesto lige, dok su Belišćani na sedmom mjestu pa nogometaše Miljenka Mumleka čeka težak posao.

- Šest kola prije završetka natjecanja vrijeme je da krenemo skupljati bodove koji nam znače opstanak. Ne smijemo se dovesti u situaciju u posljednja tri prvenstvena kola, kada nam dolaze ravnopravni protivnici, borbe za opstanak. Belišće je u posljednje tri utakmice od 12 mogućih osvojilo 10 bodova, pa se nadam da će moji dečki odigrati dobro i dovoljno da osvojimo nove prvenstvene bodove – rekao je trener Varaždina Miljenko Mumlek.

Nogometaše Podravine pak čeka gostovanje, a Ludbrežani će koplja ukrstiti s nogometašima Oriolika.

U Prvoj županijskoj ligi na rasporedu su dva susreta. U prvom susretu Dubravka u Turčinu dočekuje Podravac. Susret u prvom dijelu sezone koji je odigran u Svibovcu Podravskom završio je 2:0 pobjedom Svibovčana.

Što se tiče bodovnog stanja, Dubravka drži deveto mjesto lige, dok je njezin subotnji protivnik na 14. mjestu pa su turčinski nogometaši blagi favoriti.

Osim tog susreta, u Slokovcu se susreću domaća Sloga i Varteks. Četvrtoplasirani varteksovci su favoriti na papiru, no šestoplasirana Sloga je uvijek neugodan domaćin.

U 2.ŽNL Istok i Zapad na rasporedu su također po dva susreta. U istočnoj diviziji igra se derbi kola između četvrtoplasirana varaždinske Mladosti i vodeće Mladosti iz Margečana. Sastaju se još i Sloboda ŠN i Udarnik 32.

U zapadnoj diviziji Orač, koji sigurno grabi prema naslovu prvaka, gostuje kod Vindije, a u subotu je na rasporedu i susret Majerja i Vinice.

Komentari