Nogometna subota: Vukovar 1991 kod Varaždina, u Vidovcu derbi 2.ŽNL Istok

Objavljeno: 24.10.2014. 17:06

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Nogometni sladokusci iz Varaždinske županije u subotu će uživati u susretima svojih ljubimaca. Očekuju nas tako trećeligaški susreti i susreti u 11. kolu 1.ŽNL i 2.ŽNL Istok...

U Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi Istok na rasporedu je 11. kolo. Varaždin na stadionu Varteksa od 15,30 sati ugošćuje Vukovar 1991. Vukovarci drže osmo mjesto lige, dok su varaždinski nogometaši na 14. poziciji s devet osvojenih bodova.

Podravina, koja je u negativnom nizu gostuje kod Croatije u Đakovu. Bez obzira na to što su u posljednja dva susreta upisala dva poraza, Ludbrežani drže treće mjesto lige. Đakovčani su pak 13. mjesto pa bi se prema svemu sudeći plave bluze trebale vratiti na pobjedničke staze.

U 1.ŽNL 11. kolo otvaraju Sloga i Sračinec u Slokovcu, dok je u Drugoj županijskoj ligi Istok na rasporedu derbi susret u Vidovcu. Gost drugoplasirane Budućnosti je vodeća momčad lige, Mladost iz Margečana. Gosti u susret ulaze oslabljeni, no vjeruju da mogu do punog plijena.

-Jako će nam nedostajati Ivica Vidaček koji je u Biškupcu pocrvenio u sudačkoj nadoknadi. Očekuje nas težak susret, ali mnogo drugačiji nego protiv Biškupčana. Protiv Budućnosti se neće težiti igri, već će se igrati vrlo grubo. No, želimo slaviti kako bi riješili pitanje jesenskog prvaka - rekao je trener Mladosti iz Margečana, Slavko Vidaček.

Susret drugog kola u Margečanu završio je pobjedom Mladosti 2:1 pa im Vidovčani žele vratiti za taj poraz.

- U derbi moramo ući 200 posto jer jedino tako možemo parirati gostima i osvetiti im se za poraz na startu prvenstva. Moramo slaviti jer ako pobijede otići će na devet nedostižnih bodova, koje će u nastavku prvenstva vrlo teško ispustiti - dodao je Dražen Žganec, trener Budućnosti.

Na teren će u subotu od 15,30 sati momčad Ivančice koja u 12. kolu Međužupanijske lige gostuje kod Poleta u Sv. Martinu na Muri.

Komentari