Novi predsjednik OK Varaždin Volleya Damir Martinčević

Objavljeno: 09.06.2015. 09:05

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

U Županijskoj palači u ponedjeljak navečer održana je izborna Skupština Odbojkaškog kluba Varaždin Volley na kojoj je izabran novi predsjednik kluba, Damir Martinčević.

Riječ je o 52-godišnjem varaždinskom poduzetniku koji se tog posla prihvatio na nagovor prijatelja.

- Ekipa prijatelja unazad dva do tri tjedana nagovarala me da se prihvatim čelne pozicije klupa i odlučio sam ih poslušati. Također moja kći igra u mlađim uzrastima pa je i to presudilo - rekao je Damir Martinčević kojem je želja napredak kluba.

- U protekle dvije godine klub je stagnirao i želja je da klub napreduje te se stabilizira u čvrstog prvoligaša u muškoj konkurenciji, a ne da se kao prošle sezone bori za ostanak - istaknuo je Martinčević.

Odbojkaši Varaždin Volleya prošle sezone do posljednjeg kola nisu znali hoće li ostati u ligi, no uspjeli su se izvući te ostati u društvu najboljih. U novoj sezoni nova uprava na teren će probati vratiti iskusnije igrače.

- Razgovarat ćemo s igračima koji su prestali igrati, a imaju kvalitetu i mogu pomoći ekipi. Uspijemo li u svojem naumu, imat ćemo ekipu koja se neće grčevito boriti za ostanak kao prošle sezone. Za velika pojačanja nema novaca, no primarno je da dovedemo trenera koji će morati biti sastrane- objasnio je Martinčević.

Odbojkašice Varaždin Volleya završile su pak na pretposljednjem mjestu 1.B HOL skupine Sjever, a želja je da se za dvije godine igra 1.A liga. Druga ženska ekipa koju čine talentirane kadetkinje prošle sezone osvojila je deseto mjesto u 2.A HOL.

- Želimo poraditi na masovnosti ženske i muške odbojke, a cilj je da djevojke za dvije godine igraju u najvišem rangu hrvatske odbojke - zaključio je novi predsjednik Varaždin Volleya.

Komentari