Ola zbog ozljede ne ide na EURO: Bilić pozvao nazad Nikolu Kalinića!

Objavljeno: 04.06.2012. 15:05

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: Kristijan Komarica / Sportnet

Pregled u Münchenu donio je loše vijesti hrvatskom reprezentativnom napadaču Ivici Oliću. Zbog puknuća mišića morat će propustiti nastup na Europskom prvenstvu, piše Borna Rupnik za Sportnet.

Ivica Olić morat će propustiti smotru najboljih reprezentacija Starog kontinenta. Njegova se ozljeda, zadobivena na prijateljskoj utakmici protiv Norveške, pokazala težom.

Prema riječima liječnika reprezentacije Zorana Bahtijarevića, koji je pratio Olića na pregledu u Münchenu, hrvatski će nogometaš morati pauzirati više od mjesec dana.

- Ozljeda koja se nije činila značajnom i suprotno subjektivnom dojmu igrača i liječnika, ali i inicijalnom pregledu liječnika, nažalost se pokazala kao ozljeda teže prirode. Nalaz ultrazvuka i magnetne rezonance, a na iznenađenje svih prisutnih, pokazao je rupturu, odnosno djelomično puknuće duge glave mišića bicepsa desne natkoljenice. Oporavak može trajati između četiri i šest tjedana - objasnio je doktor Bahtijarević.

Izbornik Slaven Bilić odmah je aktivirao opciju pozivanja zamjenskog igrača te će na Europsko prvenstvo ipak putovati Nikola Kalinić, koji je do prošlog tjedna odrađivao zajedničke treninge s reprezentacijom. Svojim će se suigračima pridružiti već tijekom ponedjeljka.

Komentari