Osam medalji za članove Slobode na Državnom prvenstvu u Zagrebu

Objavljeno: 22.06.2015. 16:58

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: AK Sloboda

Atletičarke i atletičari Slobode proteklog vikenda nastupili su na Državnom prvenstvu za mlađe i starije kadete te kadetkinje u Zagrebu te osvojili nekoliko medalji.

Nastupilo je preko tisuću natjecatelja, a najuspješniji od atletičara Atletskog kluba Sloboda bio je Jan Ožeg koji je dominirao u bacanju kugle i kladiva, dok se u bacanju diska morao zadovoljiti srebrnom medaljom. Drugo mjesto osvojila je i Ana Majdak u bacanju koplja s novim osobnim rekordom 41,63 metara. S osobnim rekordima na 100 i 300 metara s preponama Orhidea Leščak se okitila s dvije bronce. Medalje za treće mjesto još su osvojili Leonarda Bosilj u bacanju diska i Andro Petrinjak u utrci na 60 metara.

Korak do postolja s osvojenim četvrtim mjestima bili su Jakov Glavač u bacanju vortexa, Teo Čop u bacanju kugle, Ana Majdak u bacanju kladiva te s petim mjestima Simona Jambrošić u utrci na 600 metara, Ema Čop u skoku u vis, Andro Petrinjak u skoku u dalj, Luka Ilčić u skoku s motkom, Andreas Jozepović u bacanju koplja i Ana Majdak u bacanju diska.

Atletski klub Sloboda je tako među 27 klubova koji su osvajali medalje zauzeo šesto mjesto.

Komentari