Pan kup drugi dan: Sjajni ogled Kontrol Biroa i Jelena Tradea

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 15.12.2015. 11:59

Zadnja izmjena: 23.02.2016. 08:02

Foto: NK

Odigran je i drugi natjecateljski dan 36. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu, pod nazivom „Pan kup Varaždin“. Ponedjeljak je donio sedam utakmica, u kojima su u prvi plan iskočile seniorske ekipe kunovečkog Jelena Tradea i zagrebačkog Kontrol Biroa, kao i veteranski sastavi Ducati & Viz-Exa i koprivničkog OPG Radičeg & Petgrad Niko Tradea...

Jelena Trade iz Kunovca kod Koprivnice (Šagud, Kovač, Stojaković, Grgić, Huzjak...) s glatkih je 9:2 pobijedila (nekompletnu) momčad Nogometne udruge Sveučilišta Sjever da bi nakon toga ljepoticu dana odigrala protiv Kontrol Biroa iz Zagreba s brojnim poznatim imenima (malo)nogometne scene (Koprić, Štrok, Abramovič, Rak, Pukec...). Bilo je 1:1 u pravoj muškoj utakmici, Zagrepčani su poveli u prvom poluvremenu golom Domagoja Abramoviča, izjednačio je sredinom nastavka Viktor Bartolić.

Isto tako sjajnu utakmicu odigrali su i veterani prošlozimskog pobjednika – sada pod imenom Ducati Componenti & Viz-Ex – i koprivničkog OPG Radiček Petgrad Niko Tradea.

U redovima Ducatija imena poput Štroka, Regvara, Jakirovića, Štefulja, Škerbića, Vincetića itd., kod Radiček PNT-a braća Radiček, Ivančić, Ž. Vađunec, Salajec... Koprivničani su u svega nešto više od četiri minute vodili 2:0, golovima Galinca i Željka Vađunca.

Ubrzo je Danijel Štefulj smanjio i s tih se 1:2 otišlo na odmor da bi već u prvoj minuti nastavka Škerbić poravnao na 2:2. Pet minuta prije kraja Josip Ribišć je zabio za potpuni preokret, međutim u zadnjoj minuti Ivandija je izjednačio na ipak najpravednijih 3:3.

Veteranska ljepotica dana imala je nažalost i svoj tamni trenutak, sredinom prvog poluvremena Željko Vađunec slomio je palac u jednom duelu s vratarom Ducatija Draženom Crnkovićom, Vađunec je hitno prevezen na kirurgiju „zaradivši“ nekoliko šavova...

Sigurne pobjede upisali su Junajted Interijeri Šestak, Tornado i krapinski ASO Ponos (ozbiljno konkurira za izravni plasman u osminu finala s maksimalnih 6 bodova i gol razlikom 10:0).

Danas je na rasporedu novih sedam zanimljivih dvoboja, natjecateljski dan će otvoriti CB MI 2 & RC Baza 2 protiv Sermagea, a puno se s razlogom očekuje i od izvedbe CB Stefana i Klesarstva Martinčević. Zagrebačka P & F Zaštita ima dvostruki program, protiv Auto Florijanića i MNK Fotex Kahli Beera, a bit će zanimljivo i u srazu mladog, ali odličnog Ropoxa i UŠR Višnjice koja je dobar otpor pružila i branitelju naslova Automobilu Lončar.

 

Komentari