Pan kup: Uvjerljivi CB Star's & Krovišta Bosilj predvođeni Hertlom, Švigirom i Suvajcem

Piše: IT/eVarazdin

Objavljeno: 20.12.2015. 12:31

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

Foto: Pan kup

Četvrti natjecateljski dan 36. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu ponudio je četiri vrlo neizvjesne utakmice, prave poslastice, ali i dvije super uvjerljive, dvoznamenkaste pobjede.

Iznimno efikasni bili su seniori zagrebačkog Kontrol Biroa i veterani CB Star'sa & Krovišta Bosilj. Zagrepčani su čak 13:1 slavili protiv Nogometne udruge Sveučilišta Sjever (proslavili su se Domagoj Abramović i Karlo Stojić, svaki s po 4 pogotka, 3 je dodao Matija Dvorneković, a 2 Nikola Rak), dok je u veteranskom turniru ekipa CB Star's & Krovišta Bosilj bila još ubojitija kontra MNE Banfice – bilo je okruglih 15:0, uz čak 6 pogodaka Roberta Hertla i 5 Dalibora Možanića (dva je dodao Miro Možanić, po jednog Suvajac i Čuljak).

Izuzev ove dvije superiorne pobjede, kojima možemo pridodati i 5:1 trijumf Svježih jaja Vuk iz Čehovca protiv slovenske Optike Kiraly, sve su ostale utakmice bile izjednačene, neizvjesne. „Prelagano“ je doduše slavio i Junajted Interijeri Šestak kontra koprivničkog CB Stefana (4:0), međutim na terenu je to ipak bilo mnogo napetije od rezultata, baš kao i u srazu Big Bang Teama i Matteo pizzerie & Plantić transporta (3:0). Posebno je ugodno iznenadio Texas Auto Mak Interland kontra lanjskog finalista Big Banga, vodili su „teksašani“ na poluvremenu (golom Glavice), ali im je – baš kao i u prvoj utakmici skupine kontra Mattea & Plantića – protivnik preokrenuo na 2:1 u svoju korist.

Vodio je i zagrebački Džani Promet protiv Prijatelja 1:0, a slavila na kraju momčad iz Bednje 2:1 pobjedu, posebno je neizvjesno bilo u „susjedskom derbiju“ Svikoncerti.eu - Le Tresor gdje su prvospomenuti vodili na poluvremenu 3:0, a završilo je 3:3, remijem je okončan još jedan veliki županijski derbi Mi 2 & Baza 2 (Selnik/Ivanec) – TX Lexi (Klenovnik) – bilo je 1:1.

Danas je na rasporedu peti natjecateljski dan, od 18 sati navečer, sa sedam novih odličnih utakmica, kojima će ujedno završiti i prvi krug seniorskog turnira. Sutra (ponedjeljak) će se igrati samo veteranski turnir, a već od utorka kreće „knock-out“ faza, utakmice na ispadanje.

Komentari