Paska prije šesnaestine finala Kupa: U dobroj smo formi i neće Rijeci biti lako u Beletincu

Objavljeno: 22.09.2015. 19:42

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:26

Foto: I.T.

Igralište uz rijeku Bednju u Beletincu u srijedu će biti poprište pravog nogometnog spektakla. Naime, riječ je o utakmici šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa između domaće Bednje i gostiju iz Rijeke.

Beletinčani ove sezone bilježe najveće uspjehe u klupskoj povijesti. Nakon što su osvojili Županijski kup protekle sezone, čekalo ih je pretkolo Hrvatskog kupa. U Beletinec je stigao trećeligaš Primorac iz Biograda na Moru predvođen bivšim hajdukovcem Marijom Grgurevićem, no domaći su bili sretniji i spretniji nakon izvođenja kaznenih udaraca.

Prema rangu Bednji je u šesnaestini finala dodijeljena momčad Rijeke. S velikim odobravanjem prije manje od mjesec dana nogometaši iz Bednje primili su tu vijest i dan prije utakmice jedva čekaju da susret počne.

- Prije svega očekuje nas pravi nogometni spektakl, a mojim igračima ovo je nagrada za dobar rad na treninzima i dobre igre u prvenstvenim susretima - rekao je trener Bednje, Saša Paska koji je u igračkoj karijeri sezonu i pol branio boje Riječana.

- Bilo je to predivno razdoblje moje karijere. Imali smo stvarnu jaku ekipu za koju su igrali Balaban, Hasančić, Milinović, Peršon, no rezultat nas nije mazio. Rijeka sada ima bolju logistiku nego kada sam osobno igrao tamo, a moram reći da ima i Armadu koja je najbolja u Hrvatskoj - rekao je Saša Paska.

Što se pak susreta tiče, od 15,30 sati sastaju se vodeća momčad Prve županijske lige i drugoplasirana ekipa 1.HNL.

Beletinčani u dosadašnjem tijeku prvenstva ne znaju za poraz ni remi i na kontu nakon pet kola imaju maksimalnih 15 bodova uz gol razliku 20:2, što je zaista impresivno.

- Jedva čekamo da utakmica počne. Svjesni smo da je razlika u kvaliteti očigledna, no kup utakmice su uvijek posebne. U vrlo dobroj smo formi i neće Riječanima biti lako - zaključio je Paska.

S druge strane Rijeka u najvišem rangu hrvatskog nogometa još ne zna za poraz i bez obzira koji sastav Kek izvede na teren, bit će vrlo zanimljivo.

Komentari