Patriku Koščaku mandat tajnika Zajednice športskih udruga Grada Varaždina

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 08.07.2015. 09:39

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Siniša Sović

Izvršni odbor Zajednice športskih udruga Grada Varaždina za glavnog tajnika Zajednice, nakon trosatnog sastanka i predstavljanja programa osam od devet prijavljenih kandidata, imenovao je na tu funkciju Patrika Koščaka, inače dosadašnjeg vršitelja dužnosti te funkcije u Zajednici...
 
S većinom glasova Izvršni odbor povjerenje je dao Koščaku budući je prema uvjetima natječaja zadovoljavao sve uvjete, a njegovo predstavljanje i vizija rada  u slijedeće četiri godine, na koliko se bira glavni tajnik, ocijenjen je od strane većine članova Izvršnog odbora najboljim.

Inače, Zajednica je prije gotovo mjesec dana raspisala natječaj za glavnog tajnika na koji su stigle prijave devet kandidata. U transparentnom i javnom postupku prijave i odabira glavnog tajnika, po isteku roka za prijavu na natječaj, otvorene su sve ponude kako bi se utvrdio stvaran broj prijava.

Nakon toga Komisija,  u tročlanom sastavu, pregledala je svu dokumentaciju te  je svih devet kandidata dobilo priliku da se predstave pred članovima Izvršnog odbora.

Najbolje ocjene, već ranije spomenuto, dobio je Patrik Koščak, inače dugogodišnji istaknuti sportski djelatnik te diplomirani profesor tjelesne i zdravstvene kulture.

Predsjednik Zajednice Športskih udruga Grada Varaždina Goran Vučetić po završetku je rekao da su svi kandidati predstavili zanimljive i korisne vizije u radu sportske Zajednice te nakon pomnog razmatranja donijeta je odluka da se na ovu funkciju imenuje Patrika Koščak.

- Očekujemo da će na funkciji glavnog tajnika Koščak iskazati neupitno znanje koje zasigurno posjeduje  i korektnost prema svim sportovima i sportašima na korist cjelokupnog varaždinskog sporta – zaključio je Vučetić.

Komentari