Pobjedom i prolazom protiv Stokea sve će se loše prebrisati

Objavljeno: 02.08.2011. 16:33

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: Vladimir Dugandžić / Cropix

Kapetan Hajduka Srđan Andrić, Ante Vukušić i Danijel Subašić najavili su dvoboj sa Stoke Cityjem u četvrtak. Pobjedom u susretu s Englezima sve će se loše prebrisati, samim time velika je to prilika kako za igrače, tako i za struku splitskog kluba, piše Vedran Buble za index.hr.

Kapetan Andrić kaže kako pobjedom i prolazom dalje Hajdukovci brišu  poraz u Zadru. Utakmicom  u četvrtak mogu mnogo  dobiti  i pomoći im da se vrate na pravi put.

- U četvrtak  nema mjesta kalkulacijama moramo krenuti naprijed , ali svjesni smo da se utakmica neće rještiti u pet, deset minuta pa moramo biti strpljivi", dodaje Andrić. "Bilo bi idealno kad bi se ponovio bukureštanski Dinamo - dodao je.

Vukušić koji je motiviran novinskim napisima željan je dokazivanja te ističe

- Istina da nismo zabili već tri utakmice i to moramo promijeniti. Na malim utakmicama trebamo dizati samopouzdanje, šteta što to u Zadru nismo napravili, ali imamo još vremena za sve ispraviti. Najbitnije je da stvaramo šanse, golovi će doći. Iskreno, nismo razmišljali o jedanaestercima.

- Protiv Stoke Cityja ću se vratiti na najbolji mogući način, motiviran sam novinskim napisima i želim dokazati da nisam u krizi. U Engleskoj nam je bilo jako teško, igrali smo i mi i oni na duge lopte, a to nije naša igra. Moramo spustiti loptu na zemlju i nadigrati Engleze. Znam da su navijači sada na iglama nakon dva poraza, ali ako pobijedimo, opet će sve krenuti nabolje, euforija će se nastaviti - dodao je napadač Hajduka.

Izvor:index.hr

Komentari