Ponovo zlatna Ciglar, srebrne Gulija i Nikolić te bronačni Rozman na Zagreb karate kupu

Objavljeno: 13.09.2015. 13:47

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:26

Desetero članova Karate kluba Varaždina u subotu, 22. rujna nastupilo je na četvrtom Zagreb karate kupu u organizaciji Zagrebačkog karate saveza te osvojilo četiri medalje.

U konkurenciji od 761 natjecatelja iz osam zemalja Europe, zlatnu medalju u kategoriji mlađih kadetkinja do 50 kilograma osvojila je Ivona Ciglar.

- Nakon osvojene zlatne medalje u Čakovcu, dodala sam i zlato u Zagrebu. Stvarno se odlično osjećam i opuštena sam u borbama te vjerujem da će u nastavku sezone biti još medalja – rekla je Ciglar.

Do srebra je stigla Leona Gulija kod učenica do 40 kilograma, a isti uspjeh ponovila je i kadetkinja Tara Nikolić u kategoriji do 47 kilograma.

Lovro Rozman osvojio je pak brončanu medalju kod učenika do 46 kilograma te je također i ta medalja pokazatelj Lovrine kontinuiranosti u osvajanju medalja na međunarodnim turnirima.

Enes Garibović ovaj put ostao je bez medalje u svojoj kategoriji mlađih seniora do 84kilograma. Enes je odlično otvorio turnir pobjedom 9:1, ali kasnije u sljedećem meču je zadobio udarac u oko, stoga nije mogao nastaviti svoj pohod na medalju.

Antonija Engler i Luka Salihović izgubili su u prvom kolu u svojim kategorijama, dok su Tibor Kovačić, Dorian Kalajdžija i Elma Garibović poražen u borbama za broncu.

Sljedeći turniri na kojima će nastupiti varaždinski karatisti bit će već sljedeći vikend, kada će jedan dio boraca nastupati na turniru u Karlovcu, a jedan dio na turniru u Budimpešti.

Komentari