Povratak Sid The Kida: Crosby se vratio sa dva gola

Objavljeno: 22.11.2011. 10:34

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Jedan od najboljih hokejaša današnjica, Kanađanin Sidney Crosby, nakon više od deset mjeseci vratio se na led najjače hokejaške lige svijeta. Njegov povratak američki i kanadski mediji opisuju jednom riječju - veličanstveno!

Sid The Kid prošle je sezone doživio teški potres mozga zbog čega nije igrao hokej više od 10 mjeseci. Do nedavno se nagađalo da će hokejaš koji je  već u mladoj dobi dokazao da je jedan od najboljih na svijetu, u 24. godini prekinuti hokejašku karijeru.

Mučile su ga naime teške glavobolje, ali i psihički problemi vezani uz ozljedu.

Spomenimo da je Sid The Kid do svoje 23. godine donio naslov prvaka svojim Pittsburgh Penguinsima i zlato Kanadi na Olimpijskim igrama. Uz Alexa Ovechkina, Crosby je bez dvojbe jedan od najboljih hokejaša današnjice.

Zbog toga je često bio na udaru protivničkih "razbijača" i upravo to ga je morilo proteklih 10 mjeseci i upravo zbog toga je razmišljao da prekine karijeru.

No, Sid The Kid je ipak pronašao motiv, posložio sve u svojoj glavi i vratio se na led. I to na kakav način! U pobjedi svojih Penguinsa nad Islandersima sudjelovao je sa dva gola i dvije asistencije i pokazao svu raskoš svog talenta. Dobro došao nazad Sid!

Komentari