Pregršt medalja za varaždinske kanuiste i kajakaše

Objavljeno: 07.10.2014. 09:36

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

U organizaciji  Kajak kanu kluba Varteks održan je 10. Varaždinski kajak kanu maraton na kojem su nastupile posade iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije, a varaždinski kajakaši kanuisti osvojili su pregršt medalja...

Juniori, seniori, veterani i turistički čamci nastupili su na stazi dužine 10 kilometara s početkom na starom koritu rijeke Drave kod Sviboveca i ciljem kod kolnog mosta na rijeci Dravi kod Varaždina.

Prva mjesta osvojili su Emil Milihram u kanuu jednosjedu, Antonio Hiržin i David Rožmarić kod juniora u kanuu dvosjedu, Karmen Levanić i Renato Dvoržak u konkurenciji mješovitih parova te Miroslav Hutinski i Ervin Mijatović u turističkom kanu dvosjedu.

Na drugo mjesto plasirali su se u kajaku jednosjedu, Aleksandar Brkušanin kod seniora, Michel Ivić kod veterana te Igor Krajcar i Darko Tomašek u turističkom kanu dvosjedu.Treće mjesto osvojio je u kajaku jednosjedu Dušan Brkušanin.

Kadeti su se natjecali na stazi dužine 1,5 km sa startom na starom koritu rijeke Drave.
U kategoriji kajaka jednosjeda prvo mjesto osvojila je Katja Bengeri kod kadetkinja, na drugo mjesto se plasirao Luka Grobotek kod kadeta, a treće mjesto osvojili su Roko Bengeri kod mlađih kadeta i Maja Štimac kod kadetkinja.
    

Komentari