Vladimir Vujović

Primarni cilj je izboriti Ligu za prvaka

Objavljeno: 14.01.2016. 10:04

Zadnja izmjena: 15.02.2016. 15:06

Foto: Arhiva

Rukometaši Gradskog rukometnog kluba Varaždin 1930 u jeku su priprema za drugi dio sezone, a trener Vujović ističe da je cilj izboriti Ligu za prvaka.

Prvi dio sezone Premijer lige, Dabrovi su s bitno izmijenjenim sastavom od prošle sezone stigli do identičnog uspjeha - naslova jesenskog prvaka Premijer lige. U 17 kola upisali su 12 pobjeda, četiri poraza i remi, a isti učinak ostvarila je i drugoplasirana Dubrava.

- S obzirom na to da je od prošle sezone otišlo deset igrača, jako smo zadovoljni plasmanom u prvom dijelu sezone - rekao je Vladimir Vujović, trener GRK Varaždin 1930. S pripremama su varaždinski rukometaši krenuli prije 10 dana, a trener Vujović ističe da pojačanja za drugi dio sezone neće dovoditi.

- U ovom trenutku naravno da bi nam dobro došla duža klupa, no mi ćemo to svojim radom nadoknaditi. Cilj je izboriti Ligu za prvaka, a za neke više dosege ova mlada ekipa ostvariti će za dvije sezone - dodao je Vujović.

U nastavku Varaždincima slijede pripremne utakmice, a prva na rasporedu je protiv Vidovčana. Odigrat će i susret s mađarskim prvoligašem Csurgoijem i kasnije ormoškim Jeruzalemom.

Komentari