Rade Herceg: Vidjet ćemo možemo li parirati Podravini

Objavljeno: 24.07.2015. 14:41

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: I.T.

Trećeligaši iz Varaždinske županije u punom su jeku priprema za novu sezonu, a u subotu od 18,30 sati odigrat će međusobni prijateljski sraz u Ludbregu.

Proteklu sezone Ludbrežani su završili na 14. mjestu lige, a u novu sezonu ulaze jači nego prošle sezone. Iz ludbreških redova otišli su Ante Bilandžić, Domagoj Stipanović, Elvis i Filip Sabol te Bruno Piskać.

Vratili su se Nikola Valjak, Nikola Fajt, Goran Klekar, a pristigli su još Matija Valjak iz Zadrugara, Ivan Manojlović iz Kalinovca, Renato Sakač i Miljenko Sudec iz juniora Slaven Belupa te Ivan Vađunec i David Premec iz Struge Rovokop.

- Sigurno ćemo biti jači nego prošle sezone. Cilj je stvoriti stabilnog trećeligaša i biti u sredini ljestvice - rekao je trener Podravine, Slobodan Sudec.

S druge strane varaždinski sastav koji se sada zove NK Varaždin Varaždin i sljednik je kluba Varaždin ŠN je nešto slabiji. Od prošle sezone ostali su Režić, Sambolec, Kučko, Čeko i Holi, priključena je nekolicina igrača koja je prošle sezone bila prva s Varaždinom ŠN u 1.ŽNL, a od pojačanja tu su Valentić i Hlišć.

- Ambicije su vrlo visoke, no s tom ekipom bit će ih teško ispuniti. Dečki dobro rade na treninzima, no trebamo se još dodatno pojačati - rekao je trener Varaždin, Rade Herceg.

Pravu sliku kvalitete svojih igrača Herceg će vidjeti u subotu kada njegova momčad igra prijateljski susret protiv ludbreške Podravine.

- Vidjet ćemo kako stojimo protiv trećeligaške momčadi kao što je Podravina. Očekujem da će moji igrač ispuniti očekivanja na tehničko - taktičkom planu - zaključio je Herceg.

Istaknimo da je Podravina već odigrala dva prijateljska susreta i u oba slavila. U onom posljednjem pobijedili su gojanečku Plitvicu 1:0.

Komentari