Rafael Nadal: "Bila je ovo teška godina"

Objavljeno: 25.11.2011. 18:03

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: blogspot.com

Porazom od Joa-Wilfrieda Tsonge Rafael Nadal ostao je bez plasmana u polufinale ATP završnice koja se ovih dana održava u Londonu, piše Ante Dubravac za sportnet.

Nakon poraza od Rogera Federera u prvom kolu Rafael Nadal nije bio bolje sreće ni u izravnom dvoboju za drugo mjesto u skupini B.

- Prva dva seta nisam igrao loše, ali nisam igrao ni dobro, a da biste pobijedili u ovakvim mečevima, morate igrati dobro. Ako prva dva seta nisu bila dobra, treći je bio katastrofa i to je istina - izjavio je nakon susreta Nadal.

- Tsonga je opasan igrač i nije lako igrati protiv njega. Ima jak servis i agresivan je, a protiv takvih igrača morate napraviti nešto posebno, što ja nisam napravio – istaknuo je Nadal.

Zatim se Nadal osvrnuo na godinu koja je iza njega.

- Ova godina bila je teška za mene. Mislim da je bila pozitivna na trenutke, ali i teška istovremeno. Jedini način da promijenim situaciju je da treniram još više te da mislim više na tenis. I to je ono što ću pokušati raditi sljedećeg mjeseca kao i 12 mjeseci u 2012. godini. To je sve što mogu reći i napraviti -  zaključio je razočarani drugi tenisač svijeta.

Izvor: sportnet.hr

Komentari