Redknapp kritičarima: To su idioti koji ne gledaju nogomet

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 14.05.2011. 16:04

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

- Zanima me gdje su bili posljednjih godina? Zar je Tottenham prošlih sezona bio u Ligi prvaka? - pita se Harry.

Tottenham se sigurno oprostio od Lige prvaka, upitan im je plasman u Europsku ligu, trener Redknapp na meti je kritika s kojima se jako slabo nosi. Ljutito je odgovorio svima koji su imali primjedbi na igru Spursa:

- To su idioti koji uopće ne gledaju nogomet.

Otkrio je i kako mu je želja u zimskom prijelaznom roku bio Luis Suarez, no kako je odustao jer je procjena skauta bila da mu ipak neće biti koristan. Urugvajac je na kraju iz Ajaxa otišao u Liverpool.

- Rekli su mi da igra preslično kao i Van der Vaart, zaključak je bio kako ga ne možemo koristiti u vrhu napada jer bi imali dva dubinska igrača - rekao je Redknapp.

Suarez je na kraju zablistao u dresu redsa, a mnogi misle kako bi im upravo on bio dobro došao da u ovoj sezoni izvuku bolji uspjeh.

- Reakcije kritičara me ne bole, ni onih koji se javljaju uživo u radijski program pa pametuju.  Kad ih voditelji pitaju jesu li bili na toj utakmici o kojoj pričaju, odgovore sa ''ne''. Kad bi se počeo brinuti oko njih, ja bi bio nevolji - sipao je Harry i nastavio:

- Zanima me gdje su bili posljednjih godina? Zar je Tottenham prošlih sezona bio u Ligi prvaka? Pa igrali smo odličan nogomet ove sezone, očito to nisu gledali.

Na kraju je ipak objasnio razlog padu u igri.

- Letjeli smo na krilima Balea dok se nije ozlijedio. Bio je to velik udarac za nas, a da smo ga imali cijelo vrijeme, imali bi i pet bodova više - zaključio je.


Komentari