Reprezentativke u Varaždinu najavile Europsko prvenstvo u rukometu za žene

Objavljeno: 02.09.2014. 07:46

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Sport Varaždin

Hrvatske rukometne reprezentativke u nedjelju su boravile u Varaždinu kako bi predstavile Europsko prvenstvo u rukometu za žene, koje će se od 7. do 21. prosinca ove godine održati u Varaždinu, Zagrebu i Osijeku te mađarskim gradovima Budimpešti, Györu i Debrecenu.

Varaždin je s rukometašicama posjetio i njihov izbornik Vladimir Canjuga, ali i predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Sandi Šola, koji je ovom prilikom s varaždinskim gradonačelnikom Goranom Habušem potpisao sporazum o suradnji na organizaciji dijela Europskog prvenstva za rukometašice.

Riječ je o organizaciji utakmica skupine C u kojoj se uz reprezentaciju Hrvatske, nalaze Švedska, Njemačka i Nizozemska. Hrvatice će u Varaždinu natjecanje po skupinama otvoriti 8. prosinca u 20:15 sati kada će zaigrati sa Švedskom, 10. prosinca suprotstavit će se u varaždinskoj Areni ekipi Njemačke u istom terminu, dok će dva dana kasnije, točnije, 12. prosinca, također u 20:15 sati, snage odmjeriti s Nizozemskom.

Hrvatske reprezentativke na Korzu su dijelile promotivne materijale prvenstva građanima i brojnim posjetiteljima Špancirfesta, koji su iskoristili priliku za zajedničko fotografiranje i prikupljanje autograma.

Komentari