Ritmičarke varaždinske Vindije okitile se medaljama u Beogradu

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 04.07.2015. 11:29

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: RKV

Ritmičarke GK Vindija odradile su uspješno zadnji nastup u prvom dijelu sezone 2015. godine...

Naime, Rea Strnad, junirka i Tamara Artić, kadetkinja u A programu i Lara Domislović i Elena Košćak, mlađe kadetkinje u B programu nastupile su na 9. prijateljskom turniru u Beogradu održanom u organizaciji KRG Ritam.

Nastupio je velik broj vježbačica u ukupno 13 kategorija A i B programa, u dva dana natjecanja. Rea Strnad osvojila je 1. mjesto s loptom i dva 2. mjesta u višeboju i s čunjevima, Tamara Artić osvojila je dva 1. mjesta, u višeboju i s čunjevima i drugo mjesto sa svega 0,1 bodova razlike s obručem unatoč 2 velike greške s obručem.

Drugi dan u B programu, u kategoriji 2006. godišta među čak 18 natjecateljki dvije Vindijke bile su uvjerljivo najbolje. Lara Domislović osvojila je 1. mjesto, a Elena Košćak 2. mjesto. Bio je to nastup u skladu sa ostalim nastupima Vindijinih ritmičarki u 1. dijelu sezone - vrlo uspješan.

Vindijkama predstoji kratki odmor i početak priprema za drugi dio sezone, osim za najbolju hrvatsku ritmičarku, Elenu Milenković koja se već priprema za nastup na Svjetskom prvenstvu početkom rujna.

Komentari