Ritmičarke Vindije osvojile 21 medalju na Prvenstvu Hrvatske

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 15.10.2015. 08:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Foto: GK Vindija

Ritmičarke Vindije u Osijeku su nastupile na 24. pojedinačnom i ekipnom Prvenstvu Hrvatske te osvojile 21 medalju, od čega 12 zlatnih, 6 srebrnih i 3 brončane te dva ekipna naslova u kadetskoj i juniorskoj kategoriji.

Pojedinačno najbolja seniorka Elena Milenković bila je prva s obručem za koji je dobila visoku ocjenu 16.500, čunjevima i trakom, dok je na lopti zbog malog kašnjenja na kraju vježbe i jedne greške osvojila treće mjesto. Kod juniorki najbolja je bila Rea Strnad koja je osvojila prva mjesta s obručem i loptom i drugo mjesto s čunjevima, dok je s vijačom ostala bez medalje na 5. mjestu. Uz nju u junirskoj kategoriji nastupala je Mia Vidaković koja je osvojila treće mjesto s loptom te je bila četvrta s vijačom i obručem i peta s čunjevima.

U kadetskoj kategoriji uvjerljivo najbolja bila je Tamara Artić koja je osvojila prva mjesta sa svih 5 rekvizita i izuzetno visokim ocjenama za svoj uzrast (s obručem i čunjevima čak 14.450 ), tik do nje bila je Ema Kovačić koja je osvojila druga mjesta sa svim rekvizitima, samo je zbog nekoliko grešaka s čunjevima ostala bez medalje, na peto mjestu. Medalje u ovoj kategoriji dokopala se i Kaja Bobek koja je osvojila treće mjesto s vijačom, a s obručem je bila četvrtom, dok je Tena Mlinarić osim zlatne medalje za nastup u ekipi ostala bez pojedinačnih medalja na 5. mjestu s vijačom i trakom, na 7. mjestu s obručem i loptom i 8. mjestu s čunjevima.

U najmlađoj kategoriji mlađih kadetkinja ugodno su iznenadile Lara Domislović koja je osvojila dvije zlatne medalje s obručem i vijačom te srebrnu medalju vježbajući bez rekvizita, a Elena Košćak kojoj je to bio prvi nastup u A programu osvojila je 6. mjesto u vježbi bez rekvizita i 12. mj. s obručem.

Komentari