Ritmičarke Vindije osvojile pregršt medalja u Ljubljani

Objavljeno: 04.12.2015. 18:01

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

Foto: RK Vindija

U Ljubljani je održan već tradicionalni 17. po redu Slovenian Challange, a ritmičarke Vindije osvojile su pregršt medalja.

U A i B programu sudjelovalo je ukupno 66 natjecateljki iz Hrvatske, Italije, Mađarske, Srbije i Slovenije.

U kategoriji mlađih djevojčica Vindiju je predstavljala Lara Domislović koja je nadmoćno osvojila prvo mjesto pred domaćom natjecateljkom, vježbajući bez rekvizita i Elena Košćak koja je zauzela 8. mjesto među 19 natjecateljki. U svim ostalim kategorijama vježbala su se po dva rekvizita, jedan zadani i drugi po izboru.

U kategoriji djevojčicaTamara Artić osvojila je i ovaj puta uvjerljivo tri prva mjesta, u višeboju i s oba rekvizita. U kategoriji Pre-juniors Ema Kovačić stigla je do dva prva mjesta u višeboju i s obručem s visokom ocjenom 13,033 bodova i jednog drugog mjesta. Uz nju u istoj kategoriji nastupila je i Tena Mlinarić koja je zauzela mjesta u sredini poredka, 7. mjesto u višeboju i s rekvizitom po izboru te 8. mjesto s obručem.

U kategoriji juniorki Rea Strnad solidnim nastupima izborila jedno prvo mjesto s loptom i dva druga mjesta u višeboju i s rekvizitom po izboru, dok je Vidaković osvojila tri treća mjesta.

Vindijkama predstoje još dva nastupa do kraja sezone.

Komentari