Ritmički turnir u spomen na gimnastičara Milana Remera

Piše: eVz/24sata.hr

Objavljeno: 02.06.2012. 13:16

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: Arena Varaždin

Gimnastički klub Vindija ove će nedjelje u Nedelišću okupiti stotinjak gimnastičara iz pet zemalja u spomen na Milana Remara. Turnir počinje u 13 sati, ulaz je slobodan.

Na sjeveru Hrvatske, u nacionalnom gimnastičkom centru Aton ove se nedjelje 3. lipnja održava memorijalni turnir u ritmičkoj gimnastici u spomen na Milana Remara - Klopoca, znanog varaždinskog i hrvatskog imena, koji je u gimnastiku ugradio više od svojih 30 godina, piše 24 sata.

Tim će se povodom u Nedelišću okupiti gotovo 100 natjecatelja iz pet zemalja. Domaćin će svoje predstavnice imati u osam kategorija, u oba programa (A i B). U B programu nastupit će Kaja Bobek, Leona Pretković, Chiara Belec i Veronika Viljevac, dok će svi okupljeni za vrijeme A programu moći vidjeti višestruku prvakinju Hrvatske Reu Strnad, Miju Vidaković, Tamaru Artić, Emu Kovačić, Tenu Mlinarić i Elenu Milenković.

Lijepo nedjeljno sportsko druženje mladih koji kroz ovaj sport grade izrazitu psihičku i fizičku sposobnost započet će i prije službenog svečanog otvorenja (13h).

Već od 10 sati pred svjetla reflektora izaći će natjecatelji u najmlađim kategorijama, potom kadetkinje, a nakon njih seniorke.

Komentari