Rog: Messi nije vanzemaljac, ali svakim potezom dokazuje da je svjetska top klasa

Objavljeno: 14.11.2014. 10:36

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: RNK Split

Varaždinski nogometaš Marko Rog protiv Messijeve Argentine upisao je debi za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Dva dana nakon susreta, dojmovi su se slegli, no Nedeljančan je impresioniran Messijem...

Igrač RNK Split Marko Rog u prijateljskom susretu protiv Argentine u 84. minuti zamijenio je Duju Čopa i tako protiv viceprvaka svijeta odigrao devet minuta.

- Jako sam sretan što sam debitirao za A reprezentaciju. Zahvalan sam izborniku na prilici kao i Splitu koji mi je dao šansu za dokazivanje. U susretu protiv Argentine nisam dobio veliku minutažu, ali to je razumljivo jer sam novi u reprezentaciji. Svojim nastupom sam zadovoljan - rekao je Marko Rog koji je prošle sezone branio bolje trećeligaša Varaždina.

Hrvatska reprezentacija u prijateljskom susretu je poražena 2:1, no devetnaestogodišnjak ističe da su dobro suprotstavili Argentini.

- Pokazali smo da se možemo nositi s Argentinom i mislim da smo se odlično odigrali s viceprvacima svijeta - dodao je Rog kojeg je posebno impresionirao argentinski kapetan Leo Messi.

- Messi nije vanzemaljac, ali se vidi da je svjetska top klasa. Svakim potezom na terenu to dokazuje - istaknuo je Rog.

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju u nedjelju očekuje kvalifikacijski susret za Europsko prvenstvo protiv Italije u Milanu. Rog nije pozvan za taj susret, no nije razočaran.

- Nisam nimalo razočaran, poštujem odluku izbornika. Vjerujem da se možemo ravnopravno boriti s Talijanima te se potajno nadam pobjedi - rekao je Rog kojem u nastavku sezone slijede nastupi za Splićane u 1.HNL.

-Trenutno smo na petom mjestu ljestvice, a nadamo se da do završetka prvog dijela sezone možemo do trećeg mjesta - zaključio je Rog.

Komentari