Rukomet: Dabrovi danas u Lumini centru

Objavljeno: 23.05.2015. 10:34

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Rukometaši GRK Varaždina 1930 danas će se od 17 sati družiti s fanovima u Trgovačkom centru Lumini, dijeliti autograme, ali i ulaznice od njih ukupno 500-tinjak koliko ih je još svega ostalo za sutrašnju veliku rukometnu utakmicu protiv Nexea iz Našica.

Riječ je, podsjetimo, o ključnoj utakmici koja izravno odlučuje o tituli viceprvaka i plasmanu u srednjoeuropsku Gazprom SEHA ligu, a u kojoj Dabrovima treba bilo kakva pobjeda za potvrdu 2. mjesta na tablici Premijer lige. Ne čudi stoga što je za sutrašnji ogled (18 sati) planulo gotovo 4.500 ulaznica, među kojim jedan kontigent ide doduše i gostima iz Našica, budući da je dolazak najavilo više od 250 navijača Nexea.

Stoga je jedna od posljednjih prilika da nabavite „čarobni papirić“ današnji dolazak u Lumini na druženje s Dabrovima ili da svoju ulaznicu potražite na standardnim punktovima: Rock Art, Grofica Marica, slastičarnica Pop Ice (preko puta), Zalogajnica Šanjek u Braće Radića, Frizerski salon Tempera u Zagrebačkoj ulici.

I, kako pozivaju iz GRK Varaždina 1930 – za sutrašnju je utakmicu „dress code“ crveno i(li) bijelo, budući da su to i klupske i boje grada Varaždina.

Komentari