Rukomet: Dabrovi večeras love skupinu za Ligu za prvaka Premijer lige

Objavljeno: 14.10.2015. 09:21

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Nakon odrađene europske obveze u sklopu 2. kola Kupa EHF-a u Našicama, rukometaši GRK Varaždina 1930 igrat će večeras odgođenu utakmicu 8. kola Premijer lige protiv Spačve iz Vinkovaca. Susret počinje u Areni uz Dravu s početkom u 18 sati.

Značaj ove utakmice je i u tome da se Dabrovima pruža prilika da eventualnom pobjedom konačno dohvate mjesto među četiri najbolje momčadi Premijer lige, koju su – u ovom osnovnom, prvom dijelu – protekle dvije sezone uvjerljivo osvajali. Ove se sezone međutim loše krenulo u prvenstvo, s tri poraza u prva četiri kola, i varaždinski rukometaši već više od mjesec dana tavore u donjem dijelu tablice. Međutim, u protekla tri kola upisali su tri pobjede u nizu i, pobijede li i četvrtu prvenstvenu utakmicu zaredom, danas protiv Spačve, popest će se s trenutačnog šestog na visoko treće mjesto tablice, među četiri najbolja sastava Premijer lige koji će na proljeće igrati Ligu za prvaka hrvatskog prvenstva. Početak utakmice je, podsjećamo, u 18 sati.

Dabrovi doduše i dalje nisu kompletni, ozljede su opasan problem kod nekoliko ključnih igrača (Marčec, Horvat, stari rekonvalescent Tokić), međutim za vjerovati je da će trener Vlado Vujović i njegovi izabranici ipak večeras pronaći dobitnu formulu i na krilima samopouzdanja uslijed zadnjih pobjeda dohvatiti novi trijumf i treće mjesto, s kojeg bi lakše bilo čekati i nedjeljni uzvrat 2. kola Kupa EHF-a protiv Nexea.

Komentari