Rukometašice Koke pred domaćom publikom love pobjedu nad Splitom

Piše: Zvonka Keliš

Objavljeno: 08.02.2014. 08:54

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija - Andrej Švoger

Sjajne su predstave iza rukometašica varaždinske Koke, naime, po povratku s kraće zimske stanke Varaždinke su se prikazale u odličnoj formi, punom naponu snaga i motiviranije no ikad te su krenule u borbu za gornji dom ljestvice 1. HRL za žene, a istu će nastaviti već ove subote pred domaćom publikom u varaždinskoj Areni u koju stiže ekipa Splita 2010.

Krenule su Kokice nadasve uvjerljivom gostujućom pobjedom nad Vranjicom (33:20), na svom su se terenu potom dokazale i protiv tada vodeće ekipe Sesveta kojoj su otkinule vrijedan bod (34:34), iako su bile i nadomak punoga plijena, a prethodnog su vikenda pokazale što sve mogu i u gostima kod favorizirane Zeline koju su na koncu minimalno svladale (21:20) te su se kući vratile s nova dva vrijedna boda.

Sada se igračice Nevena Hrupeca okreću novom izazovu zvanom Split 2010 koji u subotu u popodnevnom terminu stiže u malu dvoranu uz Dravu. Splićanke su protekloga tjedna bile slobodne stoga su imale i nešto više vremena za pripremu za Koku, no sjajna izdanja Varaždinki obećavaju nov zanimljiv rukometni dvoboj i opravdanu ulogu favorita te bi nošene svojom publikom trebale bodove ostaviti upravo u Varaždinu, a samim time se i popesti stepenicu više na ljestvici 1. HRL za žene.

Susret 17. kola 1. HRL za žene između Koke i Splita 2010 u maloj dvorani varaždinske Arene počinje u 15:30 sati.

Kokice u Kupu čeka Dalmatinka

Rukometašice Koke saznale su i svoje protivnice u osmini finala ženskog Kupa Hrvatske koji im je donio dvoboj s ekipom Dalmatinke koji bi se, pak, trebao odigrati 17. veljače u Pločama.

S druge strane, važni dvoboji su i pred mlađim Kokicama, točnije kadetkinjama 1996./1997. godišta, koje će ove nedjelje u Čakovcu zaigrati u posljednjem krugu kadetske lige koji im donosi oglede s najjačim ekipama Lige, Zrinjskim i Podravkom, koje su kao i varaždinska ekipa već osigurale svoje mjesto u daljnjoj fazi natjecanja.

Komentari