Rukometašice Koke u odličnoj formi odlaze po nove bodove u Zelinu

Piše: Zvonka Keliš

Objavljeno: 01.02.2014. 08:52

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija - Andrej Švoger

Sjajne su rukometašice varaždinske Koke bile u prvom domaćem dvoboju drugoga dijela sezone u kojem su se prikazale u odličnom svjetlu te su gotovo uzele puni plijen u susretu s vodećom ekipom Sesveta, no na koncu je osvojen vrijedan bod.

U istom ritmu, s odličnom atmosferom i dobrom formom Kokice nastavljaju dalje s natjecanjem u 1. HRL za žene u sklopu koje ih ove subote očekuje gostovanje kod uvijek neugodne Zeline.

Iza sebe su Varaždinke u 2014. tako ostavile uvjerljivo slavlje u gostima kod Vranjica (33:20), ali i sjajan domaći dvoboj sa Sesvećankama koje su se u igru vratile u onim posljednjim minutama te uspjele osigurati neriješen rezultat 34:34 i podjelu bodova. Na krilima Ivane Dežić Koka je tako zasjala pred svojom publikom, a sada želi nov dobar rezultat ostvariti i na gostovanju kod četvrtoplasirane Zeline koja je nastavak sezone otvorila tek u proteklome kolu kada je s tri pogotka razlike slavile u gostima kod Splita 2010 (21:18).
 
Rukometašice Zeline zasigurno nestrpljivo iščekuju svoje nove suparnice u sklopu 16. kola 1. HRL za žene budući da se s 19 osvojenih bodova, tek tri manje od vodeće ekipe Sesveta, i dalje žele uplesti u borbu za sam vrh. S druge strane, motivirane su i Kokice koje su upravo vodećoj ekipi otkinule bod te se sada žele uzdići na samoj ljestvici na kojoj dva boda zaostaju za petoplasiranom Trešnjevkom.

Susret 16. kola 1. HRL za žene između Zeline i Koke počinje u 19 sati.

Čak sedam Kokica na okupljanju kadetske reprezentacije
Motiv više igračicama Nevena Hrupeca u subotu protiv Zeline, posebice onim mlađima, zasigurno će biti i okupljanje ženske kadetske reprezentacije u Varaždinu čemu je suorganizator upravo njihova ekipa Koke. Najbolje hrvatske rukometne kadetkinje tako će u nedjelju i ponedjeljak stići na kontrolno okupljanje u Gradsku sportsku dvoranu Varaždin, a iz redova Koke poziv je stigao na adrese Larisse i Dore Kalaus, Ana Marije Maljak, Sare Šenvald, Stele Vrček, Jelene Kovačić i Ana Marije Babić.

Komentari