NK VARTEKS

Škola nogometa NK Varteks upisuje djevojčice i dječake

Objavljeno: 18.03.2021. 20:10

Zadnja izmjena: 18.03.2021. 20:14

Škola nogometa Nogometnog kluba Varteks nastavila je s radom i upisuje nove članove.

U NK Varteks trenutno djeluje 12 kategorija, koje su podijeljene na 10 muških i dvije ženske selekcije, a nogomet igra preko 200 igračica i igrača.

"Proljeće je pred vratima, a uz lijepo vrijeme dolazi i još veća potreba za provođenjem što više vremena na otvorenom. Škola nogometa NK Varteksa pruža sjajne uvjete u našem kampu u Hrašćici koji svakodnevno dotjerujemo i razvijamo kako bi bio zadovoljen svaki aspekt modernog nogometaša. Od terena s umjetnom travom i onog s prirodnom, do svlačionica, zajedničkih prostorija, pribora za trening, dresova i kreativnih vježbi.

Naši treneri, oni od najmlađih pa do najstarijih kategorija, nisu samo stručnjaci u području fizičke pripreme, već im je bitno što sami nogometaši žele. Pedagoški pristup kojim pristupaju svakom pojedinom mladom igraču u razvoju pruža potpuni doživljaj najvažnije sporedne stvari na svijetu – u tvojem susjedstvu.

Između ostalog, dva puta godišnje organiziramo veliki Bumbar Kup u kojem se u dvorani Arene Varaždin, uz naše male Bumbare, natječu i ostali mali nogometaši iz cijele regije! Komunikacija i koordinacija s roditeljima, jednostavan i iskren pristup, zajednička želja da svi napredujemo iz dana u dan – sve je to pokretač jednog velikog kotača koji je nezaustavljiv u našem sportskom, nogometom i životnom putu.

Ono što u narednom razdoblju želimo povećati je sami kapacitet Škole nogometa i zato tražimo:

  • Djevojke od 6 do 16 godina koje žele postati dio naše vesele nogometne družine i jednog dana igrati prvu ligu!
  • Dječake od 6 do 12 godina koji će na treninzima učiti, na terenu i utakmicama pokazivati što znaju, a u budućnosti trčati na velikim travnjacima diljem nogometnog svijeta

 

 Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti na sljedeći način:

  •  Inbox: NK Varteks Škola nogometa
  •  Telefonski: 095 522 6566
  •  E-mail: [email protected]."

Piše u pozivu iz NK Varteks uz opasku da je prvi tjedan treninga besplatan za sve koji dođu u Varteksov kamp u Hrašćici, R. Boškovića 11.

 

Komentari