Socijalna samoposluga na varaždinskom TTS-u organizira humanitarni malonogometni turnir

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 10.06.2015. 12:53

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: TTS - Facebook

Na varaždinskom TTS-u od 10 sati u subotu, 13. lipnja održat će se turnir u malome nogometu, a on ima humanitarni karakter.

Organiziraju ga volonteri Socijalne samoposluge. Kotizacija od prijave ekipa, ide za kupnju namirnica i drugih potrebnih stvari za korisnike Socijalne samoposluge.

- Ljeto je vrijeme kada su police Socijalne samoposluge potpuno prazne. Budući da je tijekom srpnja samoposluga zatvorena korisnici prije ljetne pauze dobivaju povećane pakete namirnica i higijenskih potrepština. Kako su police prazne nemoguće im je udijeliti koju namirnicu više kako bi imali dovoljno do kolovoza odnosno do ponovnoga rada Socijalne samoposluge. To je glavni razlog organizacije ovoga sportskoga događaja - ističu iz Socijalne samoposluge.

Drugi je razlog poziv svim volonterima, sportskim amaterima, mladima i starijima na druženje, koji su podržavali Socijalnu samoposlugu, ostavljajući namirnice u varaždinskim trgovačkim centrima.

- Dođite ove subote u TTS centar i podržite ovaj humanitarni događaj. Izaberite jednu ekipu ili još bolje prijavite svoju ekipu iz kvarta ili s posla ili s fakulteta, dođite navijati, dođite se zabaviti. Sa sobom slobodno ponesite neki prehrambeni artikl ili nešto od higijenskih potrepština. Niti jedna stvar koju donesete neće biti viška, a sigurno će biti proslijeđena u potrebite ruke mnogobrojnih korisnika Socijalne samoposluge - zaključuju iz Socijalne samoposluge.

Komentari