Sportska nedjelja: Čevo protiv Varaždin ŠN, Polet (C) kod Obreša

Objavljeno: 23.11.2014. 09:00

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: arhiva

Očekuje nas vrlo zanimljiva sportska nedjelja, a središnji susret dana odigrat će vodeća momčad 1.ŽNL, Čevo i trećeplasirani Varaždin ŠN...

Podevčevci nakon 13 odigranih susreta drže vodeću poziciju s 29 osvojenih bodova, a u proteklom kolu stigli su do teške pobjede u gostima kod Dubravke odigravši 3:2. U 15. kolu očekuje ih ponovo težak susret protiv Varaždin ŠN.

- Očekujemo tešku utakmicu. Bit će drš, pusti, ne daj. No, da citiram naše navijače Sumporse:"Svi koji prođu Bednju gube. Jedino je Bednja izvukla bod jer je naša." - rekao je trener Čeva, Josip Gavranović.

Tešku utakmicu očekuje i napadač Varaždin ŠN, Josip Boban.

- Očekuje nas vrlo zahtjevna utakmica jer trener ne može računati na trojicu ključnih igrača. No, bez obzira na taj hendikep, pokušat ćemo našim zalaganjem stići do bodova - objasnio je Boban.

Susret je na rasporedu od 14 sati, a u isto vrijeme na teren će drugoplasirani Polet iz Cestice te četvrtoplasirani Obreš u Sv. Ilji.

- Neće nam biti lako u Sv. Iliji pa bi se zadovoljili bodom - istaknuo je branič Poleta iz Cestice, Luka Papec.

Osim dva derbija, odigrat će još četiri susreta u 1.ŽNL, a na teren će i nogometaši u Međužupanijskoj ligi. Središnja utakmica 16. kola bit će županijski derbi u Hrastovskom gdje se susreću domaći Zadrugar i gostujući Zelengaj. Igraju i Novi Marof i selnička Plitvica te Plitvica i Ivančica u Gojancu.

Da sportska nedjelja ne bude samo u znaku nogometa, pobrinula se Vindija koja od 17 sati u maloj dvorani varaždinske Arene ugošćuje Križevce u sklopu sedmog kola košarkaške A-2 lige Sjever.

Komentari