Sportska subota: Hrvatska protiv Crne Gore, kasnije na parketu i Dabrovi

Objavljeno: 29.11.2014. 09:38

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Očekuje nas vrlo bogata sportska subota, a prava rukometna poslastica odigrat će u varaždinskoj Areni. Susreću se hrvatska i crnogorska reprezentacija u 17 sati, a bit će to generalna proba uoči Europskog prvenstva, koje se od 7. do 21. prosinca održava u Hrvatskoj i Mađarskoj...

Sportsku subotu otvaraju varaždinske stolnotenisačice koje od 11 sati gostuju kod zagrebačkog Tisa. U isto vrijeme za stolnoteniski stol će i stolnotenisači STARR-a koji se susreću s Obrtničkom školom u Slavonskom Brodu, a STARR-ovci će u 17 sati odigrati i susret protiv brodskog Graničara.

Od 13,30 sati u Šemovcu je na rasporedu odgođeni susret petog kola Prve ŽNL između domaće Mladosti i Čeva. Bit će to uistinu zanimljiva utakmica s obzirom da će snage odmjeriti četvrtoplasirana i trećeplasirana ekipa lige.

U isto vrijeme na rasporedu je i pet susreta posljednjeg, 17. kola Međužupanijske lige. Županijski derbi igraju Plitvica iz Selnika i gojanečka Plitvica, Ivančica ugošćuje Mladost Komet, dok Novi Marof gostuje kod Rudara u Murskom Središću.

Košarkaši Vindije u sklopu osmog kola košarkaške A-2 lige Sjever gostuju kod Koprivnice, Ivančica u 18 sati ugošćuje Podravac, dok že Grafičar od 19,30 sati na noge Mladosti u Đurđevac. Odbojkašice Varaždin Volleya od 19 sati čeka pak gostovanje kod odbojkašica Broda u sklopu sedmog kola 1.HOL B skupine Sjever.

Od 17 sati u varaždinskoj Areni na rasporedu je središnji susret dana. U pripremnoj utakmici prije Eura, sastaju se Hrvatska i aktualne europske prvakinje Crnogorke.

Nakon tog susreta, na parket dvorane na Dravi od 19,15 sati će Dabrovi koji u sklopu 12. kola Premijer lige ugošćuju Goricu. Varaždinski rukometaši trenutno su vodeća momčad liga, dok su njihovi subotnji protivnici na petom mjestu pa je riječ o istinskom derbiju kola.

Prvoligaški susret igraju i Novomarofčani koji od 19 sati ugošćuju momčad Osijek Kelme u sklopu devetog kola Prve hrvatske malonogometne lige.

Komentari