sveti martin

STOLNI TENIS Odličan rezultat Petre Petek na turniru najboljih seniorki Hrvatske

Objavljeno: 11.12.2016. 17:56

U subotu u Svetom Martinu odigrao se turnir najboljih seniorki Hrvatske. STK Varaždin imao je svoje dvije predstavnice. Petra Petek odigrala je odličan turnir i završila kao druga sa samo jednim porazom i pet pobjeda. Jedini meč izgubila je u izjednačenom meču s Mirelom Đurak iz Dr. Časla koja je bila prva na turniru isto tako s jednim porazom.

Sve ostale protivnice Petra je lagano savladala rezultatom 3-0. Malo više od nje zahtjevala je samo trenutno prva s aktualne hrvatske seniorske rang liste Ivana Tubikanec protiv koje je Petra ispustila set i pobjedila rezultatom 3-1.

Druga predstavnica STK Varaždina ubilježila je 6 poraza u isto toliko nastupa i turnir završila na 7.mjestu.

Istovremeno u Ljubeščici odigravao se TOP 12 kadetkinja gdje je STK Varaždin isto tako nastupao s dvije igračice Tenom Kovaček i Lucijom Sitar. Tena je na istom turniru završila na 4.mjestu s omjerom 6 pobjeda i 5 poraza dok je Lucija Sitar završila na 8. mjestu s omjerom 5 pobjeda i 6 poraza.

Slijedeći vikend STK Varaždin domaćin je u svojoj dvorani TOPa 12 za mlaďe kadetkinje gdje će imati dvije svoje predstavnice Luciju Sitar i Jelena Vukelić i TOP 12 juniorki gdje će boje varaždinskog kluba braniti Gabrijela Baďun. To će ujedno biti i zadnji nastupi varaždinskih stolnotenisačica u ovoj godini.

Komentari