Stolnotenisači "Ljubešćice" odlični na turniru u Osijeku

Piše: eVaraždin

Objavljeno: 14.10.2013. 10:07

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: STK Ljubešćica

Stolnotenisači  Ljubešćice  nastupali su 12.i 13. listopada na Memorijalnom turniru Matija Gregić u Osijek, turniru državnog ranga na kojem su igrali gotovo svi najbolji igrači u državi.

Rezultatski su bili najuspješniji na turniru s osvojena tri prva, jednim  drugim i dva treća mjesta.

Najbolji je bio Leon Šantek osvojivši  prvo mjesto u najmlađim kadetima i treće u mlađim kadetima, dok su pobjednice bile i Leona Šantek u kadetkinjama i Janja Matijašec u najmlađim kadetkinjama.

Druga je bila Ivona Štriga u najmlađim kadetkinjama izgubivši u finalu od suigračice Janje Matijašec, a treća je bila iznenađujuće Patricija Sakač također izgubivši od suigračice Leone Šantek, ali u polufinalu .  

Osim njih na turniru su od članova kluba nastupali Nino Hrelec koji je ispao u 1/8 finala i Damjan Matijašeckoji je ispao u grupi.

Navedeni rezultati su dokaz da se u klubu sjajno radi i da je STK "Ljubešćica" među najuspješnijim klubovima u državi u mlađim dobnim kategorijama za što je najzaslužniji trener Luka Rozmarić.

To potvrđuje i poziv najboljoj igračici kluba Leoni Šantek za nastup u hrvatskoj reprezentaciji na Međunarodnom turniru u Slovačkoj koji se igra od 1.do 3. studenog.

Osim STK "Ljubešćica" na turniru su nastupali i članovi STK "Starr" iz Varaždina Dario Kraljić i Karlo Štriga koji su nakon prolaska grupe ispali u kasnijoj fazi natjecanja.

Komentari