Studenti Fakulteta organizacije i informatike trčali kros na Dravi

Objavljeno: 02.12.2014. 10:44

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: FOI

U organizaciji Sportske udruge Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu održan je 29. prosinca kros na Dravi.

I ove akademske godine, pod vodstvom predmetnog profesora tjelesne i zdravstvene kulture na Fakultetu organizacije i informatike, Damira Vučića, unatoč lošem vremenu i temperaturi od svega 3°C, održan tradicionalni kros na Dravi.

Natjecanje u krosu odvijalo se u dva termina, u muškoj i ženskoj konkurenciji, a najbolji su nagrađeni medaljom, dok su najbrži po vremenu nagrađeni i peharom.

Trčalo se po nasipu, a ukupno najbrži student bio je Ante Barić, dok je u drugoj utrci najbrži bio Anton Bejić. Dona Šoštarić bila je ukupno najbolja i najbrža među studenticama, dok je u drugoj utrci najbrža bila Nikolina Pavišić.

Programi koji se u organizaciji Sportske udruge FOI provode već nekoliko godina, imaju za cilj ponuditi studentima različite sportsko-rekreativne sadržaje, upoznati ih s njima, kako bi oni i u svoje slobodno vrijeme koristili neki od tih oblika tjelesne aktivnosti u funkciji unapređenja svoga zdravlja.

Klizanje, planinarenje, kros na Dravi, samo su neki od oblika kretanja s kojima upoznajemo studente sa sadržajima koji se nude na području grada Varaždina i njegove okolice.

Komentari