EUROPSKI RUKOMETNI KUP EHF

Sutra GRK Varaždin 1930 ugošćuje nekadašnjeg prvaka Europe - legendarni rumunjski klub Steaua i vrhunske igrače iz ...

Objavljeno: 01.09.2018. 12:43

Zadnja izmjena: 01.09.2018. 12:46

Gradski rukometni klub Varaždin 1930, sutra u nedjelju 2. rujna s početkom u 19 sati igra susret  1. kola  europskog rukometnog kupa EHF. U Gradsku sportsku dvoranu Varaždin dolazi ekipa CSA Staeuta iz Bukurešta.

Premijerni susret GRK Varaždin bit će sigurno zanimljiv za sve ljubitelje rukometa i zato jer u Varaždin dolazi nekadašnji prvak Europe. U svojim redovima ima i Stefana Vujića i Marina Vegara koji su igrali za PPD Zagreb i Nexe, te jake ruske, rumunjske i srpske reprezentativne igrače.

– Steaua je vrl-o jaka ekipa, evo u 1. kolu SEHA lige pobijedili su Tatran Prešov 26:25, rekao je trener Varaždinaca Siniša Radujković. -  Igrački su jako dobri na svim pozicijama. Osim Vujića i Vegara tu su i odlični ruski, rumunjski i srpski reprezentativni igrači koji igraju na vrhunskom nivou. Mi nemamo prevelikih očekivanja niti u sutrašnjem susretu u Varaždinu niti u uzvratu u Bukureštu. Ali, idemo dobro odigrati i dati sve od sebe. Tako da nam ovo budu utakmice u kojima ćemo izbrusiti formu za domaće prvenstvo koje nam je u ovom trenutnu najvažnije. Isto tako bit će ovo veliko iskustvo za mlade igrače a gledatelji će moći vidjeti vrhunske europske rukometaše, dodao je trener Radujković.     

Ulaznice su već u prodaji, a cijena je 20 kuna.

Uzvratni susret igra se za tjedan dana u Rumunjskoj.

Komentari