Sve je spremno za borilački spektakl desetljeća u Hrvatskoj

Objavljeno: 07.03.2012. 18:13

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Sve je spremno za borilački spektakl desetljeća u Hrvatskoj. U prepunoj zagrebačkoj Areni u usobtu snage će odmjeriti Cro Cop i Ray Sefo, piše Index

Bit će to uistinu pravi borilački spektakl. Final Fight, Cro Cop i Ray Sefo, kako i sam naziv kaže - u posljednjoj borbi večeri. Arena bi trebala biti puna.

- Za mene je ovo jedna od najvažnijih borbi u karijeri. Jednom sam se već borio u Zagrebu, ali tada nisam bio borac A lige. Sefo je borac zlatnog doba, jedini protiv kojeg se nisam borio, igrom sudbine i ždrijeba. Nadam se da je u formi jer će mu trebati - poručio je Mirko na press konferenciji uz napomenu da se subotnja borba neće puno razlikovati od borbi Pridea ili UFC-a.

Ray Sefo na leđima već ima 41 godinu, ali kaže da se osjeća kao da mu je 26.

- Mirko je top klasa, ali ja sam se borio s najboljima i nitko me nije uspio nokautirati high-kickom. Jedan od nas će pasti, garantiram vam to - najavio je novozelandski borac i otkrio kome će posvetiti borbu:

- Nedavno smo Izgubili prijatelja, Mikea Bernarda. Bio je veliki borac, ovu borbu ja i Mirko posvetit ćemo njemu – poručuje Sefo.

Pred novinare je izašao i Michael Buffer, najavljivač borbi čija je popularnost ravna akterima iz ringa.

- Znam i Mirka i Sefa, još od K1 Grand Prix iz Tokija 1999. godine. Nemam prognozu jer se ne želim zamjeriti ovim velikim dečkima. To su moji prijatelji - rekao je Buffer koji je po dolasku u Zagreb najprije pitao za Željka Mavrovića, a danas je rekao da ga najviše pamti po lijepoj supruzi.

Komentari