Terim poludio za Hrvatima: U Galatasarayu želi i Kranjčara

Objavljeno: 15.11.2011. 12:18

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

U čudnom je raspoloženju trener Galatasaraya Fatih Terim posljednjih dana. Nakon pobjede Hrvatske nad Turskom na stadionu Terimovog Galatasarayja bivši je turski izbornik ozbiljno zagrizao za hrvatske igrače koje bi želio dovesti na Turk Telekom Arenu, piše Index.

Najprije je pohvalio Darija Srnu i najavio odlazak svojih emisara na pregovore u Donjeck već sljedećeg tjedna. Spominjao se i Ivica Olić, koji je izrazio želju za odlaskom iz Bayerna ukoliko ne dobije priliku igrati.

Posljednji u nizu igrača na kojeg je oko bacio turski velikan je Niko Kranjčar koji je u petak u Istanbulu ipak bio samo gledatelj. Zbog ozljede nije konkurirao za dva ključna dvoboja kvalifikacija za Euro 2012, no i na tribinama je privlačio interes. Kranjčar je u svečanoj loži bio gost predsjednika Galatasarayja Ünala Aysala, pišu turski mediji.

Kranjčar je ugovorom vezan za Tottenham do 2013., ali već se neko vrijeme spominje njegov odlazak zbog premale minutaže u momčadi s White Hart Lanea. Ukoliko Modrić ove zime nađe novi klub, Kranjčara bi Harry Redknapp mogao odlučiti zadržati.

Galatasaray je spreman ponuditi 6 milijuna eura za transfer, no pitanje je hoće li to zadovoljiti želje engleskog kluba.



Izvor: index.hr

Komentari