NK VARAŽDIN

Tonio Teklić: Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo Jarun

Objavljeno: 05.11.2021. 12:24

Zadnja izmjena: 05.11.2021. 12:27

Jedan od najistaknutijih igrača NK Varaždin Tonio Teklić, vraća se u sestav nakon odrađene pauze zbog tri žuta kartona.

Tako će biti na raspolaganju treneru Kovačeviću za sutrašnji susret s momčadi Jaruna. Taj susret ponovo je naznačen kao derbi jer su obje ekipe trenutno u vrhu Druge HNL. Jarun je na trećem mjestu, a Varaždin na petom mjestu.

Sredina terena, u varaždinskom sastavu bit će sutra oslabljena za neigranje nekoliko standradnih igrača, među kojima su Lusavec, Postonjski i Posavec ali povratak Teklića popravlja situaciju. 

Tonio Teklić propustio je utakmicu s Rudešom ali ju je pomno pravtio i opisako kao pravi drugoligaški derbi. Slično očekuje i sutra u utakmici s Jarunom, u sklopu 12. kola Druge HNL.

-  Mislim da mi ne trebamo puno gledati protivnike, nego da krećemo sami od sebe. Sada je na redu još jedan derbi i to protiv Jaruna. Mislim da tablica govori dosta o momčadi kao što je Jarun. Međutim, mi imamo nekoliko izostanaka, ali koga nema bez njega se može. Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo, naglasio je Teklić.

Susret protiv Jaruna igra se sutra, u subotu, 6. studenog s početkom u 14 sati. Utakmica će se igrati na na nogometnom igralištu NK Kustošija. 

Komentari