Traju prijave za 34. Zimsko prvenstvo Varaždina u malom nogometu

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 20.11.2013. 08:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Andrej Švoger / VT - ilustracija

U Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin, popularnoj Areni, ove će se godine održati 34. Zimsko prvenstvo Varaždina u malom nogometu - Pan kup Varaždin.

Turnir će se održavati od 8. prosinca do 11. siječnja, a prijave ekipa počele su ovog ponedjeljka, 18. studenog i trajat će do nedjelje, 1. prosinca, uz kotizaciju od 800 kuna. Ždrijeb skupina prvoga kruga održat će se u utorak, 3. prosinca.

Novitet je da će se uz glavni seniorski održavati i veteranski turnir za malonogometaše starije od 35 godina, a sve uz ukupni nagradni fond od 90.000 kuna.

- Prošle je godine Pan kup Varaždin, u svojem prvom izdanju na novome mjestu, dvorani uz Dravu, okupio za ova vremena više no respektabilnih 69 ekipa sudionika. Samo za usporedbu, bio je to lani najveći broj ekipa sudionika nakon neprikosnovene "Kutije šibica" - istaknuto je u utorak na predstavljanju ovogodišnjeg turnira.

Inače, cijena ulaznica za Zimsko prvenstvo Varaždina u malom nogometu tijekom grupne faze iznosit će 10 kuna, a od utakmica na ispadanje do finala cijena će biti 20 kuna.

Kontakt za prijave ekipa primaju se do 1. prosinca na e-mail adresu: [email protected] .

Komentari