Trener Koke Vladimir Canjuga oprezan u najavama nove sezone

Objavljeno: 04.08.2015. 19:08

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: Arhiva

Rukometašice Koke u ponedjeljak su krenule s pripremama za novu sezonu, a novi trener Vladimir Canjuga nije htio žuriti s prognozama.

Varaždinske rukometašice prošle sezone pozicionirale su se na solidnom šestom mjestu lige s 12 pobjeda, 12 poraza i dva neriješena ishoda. Gol razliku završile su u pozitivi, s postignutih 710 i primljenih 672 zgoditka.

U novoj sezoni njihove redove napustile su Ivana Dežić, Stella Mateša, Iva Pongrac, Edita Halili, Ria Haček i Iva Tomašek, a pristigle su Anita Poljak i Kristina Pasarić.

- Teško je predvidjeti hoćemo li u novoj sezoni zauzeti bolji plasman nego prošle. Ipak je mnogo igračica napustilo klub i ekipa je vrlo mlada, no sigurno da ćemo težiti tome da budemo bolji nego prošle sezone, ali vrlo je teško očekivati bolji plasman - rekao je trener Koke Vladimir Canjuga koji je s Kokicama odradio dva treninga.

Ekipi se moraju pridružiti i juniorske reprezentativke sestre Kalaus, Ana Marija Babić i Nikolina Zadravec. Dodajmo da je za fizički dio priprema zadužen Nikola Golub.

- Nema samo suhog trčanja, već se odmah rade tehničko -  taktički elementi koje moraju usvajati mlađe igračice - dodao je Canjuga.

Prvu pripremnu utakmicu varaždinske rukometašice igraju protiv Gorenja u Velenju 12. kolovoza.

 

Komentari